Kemian ja prosessi- ja ympäristötekniikan sekä kaivannaisalan tiedonhakuopas: Kirjat

Kirjojen saatavuus

Kirjat saa luettavakseen käyttämällä alla olevia työkaluja:

Sanakirjat

Tutkimuslaitosten julkaisuja

Open access -kirjat

• DOAB Directory of Open Access Books sisältää vertaisarvioituja monografioita ja toimitettuja teoksia.
  • INTECH sisältää 1700 kirjaa ja 13 lehteä luonnontieteen, tekniikan ja lääketieteen alalta.
  • NCBI Bookself sisältää biolääketieteen ja luonnontieteen alan kirjoja.

Elektroniset kirjat

E-kirjoja sisältävissä tietokannoissa voi tehdä hakuja myös kirjojen sisältöön. Lisää e-kirjatietokantoja löydät Oula-Finnan tietokantaselauksesta. Maksullisiin paketteihin sisältyvät kirjat löytyvät Oula-Finnasta myös nimellään.

E-kirjaopas sisältää tietoa mm. e-kirjojen lataamisesta.

Hakuteokset ja käsikirjat

Alla mainittujen sähköisten käsikirjojen lisäksi Tiedekirjasto Pegasuksesta löytyy painettuja käsikirjoja  mm. Gmelin handbook of inorganic chemistry  ja Beilsteins Handbuch der organischen Chemie .

Hyllyluokat

Hyllyluokan sisältöä voit selata Oula-Finnan tarkennetussa haussa hakemalla hyllyluokalla ja kohdistamalla haku Sijainti -kenttään.

Painettujen kirjojen sijainti hyllyluokittain kirjaston kartalla - ks. aiheenmukainen kokoelma.

Kirjojen arviointi