Lääketiede ja terveystieteet: E-kirjat

E-kirjakokoelmat

• Voit selailla kokoelman kirjoja aiheen mukaan tai tehdä haun kokoelmassa tai kirjan sisällä.
  • Tulostus on yleensä rajoitettua.
  • Luomalla oman tunnuksen saat lisää toimintoja: voit luoda kirjanmerkkejä, muistiinpanoja ja alleviivauksia tai valita kirjoja omaan ”kirjahyllyyn”.
  • Joissain kokoelmissa voit tutustua myös kirjoihin, jotka eivät tällä hetkellä ole meillä käytössä.
  • Yleensä yhtäaikaisia online-käyttäjiä voi olla rajaton määrä, mutta joillakin kirjoilla käyttäjien määrä on rajoitettu.
  • Kirjoja tai kirjan kappaleita voi yleensä ladata offline-käyttöön, tai lainata offline-lainaan. Toteutus vaihtelee kokoelmittain, esim. lataus-/laina-ajan pituus, sallitaanko vain yksi yhtäaikainen offline-lainaaja.

Enemmän tietoa e-kirjojen lataamisesta ja käyttöoikeuksista E-kirjat -oppaassa

Therapia Fennica

Therapia Fennica on nyt käytössä e-kirjana!

Doody's Core Collection

Doody's Core Collection kokoelma on käytettävissä Books@Ovid e-kirjoissa. Kokoelma sisältää keskeisiä teoksia lääketieteen eri osa-alueilta.

Evidence-based practice -kirjasarja

Synthesis Science in Healthcare Evidence-based practice online book series

kirjojen tiedot ja linkit kokoteksteihin Oula-kokoelmatietokannassa

Oula

Oulun yliopiston kirjastoon hankittujen painettujen ja e-kirjojen tiedot löytyvät Oula-Finna-kokoelmatietokannasta.

Lääketieteen e-kirjoja

Muita e-kirjakokoelmia