Ovid Medline ohjeet: Hakustrategian tallentaminen ja alert-seuranta

Hakustrategian tallentaminen

Istunnon aikana tehdyt haut voi tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tallennus tehdään Search Historyn kautta, josta löytyy
Save Search History –painike.

Seuraavassa vaiheessa tulee näyttö, jossa kysytään tunnuksia. Hakujen tallentamista varten tarvitaan omat henkilökohtaiset tunnukset,
jotka jokainen käyttäjä tekee itselleen. Tunnuksen alle voi tallentaa useita hakuja. Tallennetut haut näkyvät vain tunnuksen haltijalle. Lisäksi tänne voi
tallentaa hakutuloksia nimeämiinsä My Projects –kansioihin.

Kun olet kirjautunut tunnuksillasi sisälle, voit tallentaa hakuistuntosi:

Tallennetut haut saa esille:

• päävalikkorivin My Workspace –painikkeesta.
  • kirjaudu sisälle omilla tunnuksillasi.
  • ota esille My Searches & Alerts. Rastita täältä haluamasi haku ja osoita Run-painiketta
  • osoita lopuksi Search-painiketta, jolloin tallennettu hakuistunto näkyy hakuhistoriassa. Huom! Hakutuloksiin tulevat mukaan kaikki tähänastiset julkaisut, koska ohjelma hakee suoraan tietokannasta hakuhetken tilanteen.

Alert-seuranta

Alert-seurannalla saat haun uudet tulokset automaattisesti esim. sähköpostiin.

Osoita More-linkkiä hakuhistoriassa sen hakulausekkeen kohdalla, jolle haluat tehdä alertin. Avautauvasta valikosta valitse Auto-Alert.

Tallenna alert. Valikossa Auto-Alert Options voi valita kuinka usein alert-seurannan haluaa toistuvan, haluaako tulokset sähköpostiin, RSS-syötteenä tai My Projects-tilaan jne.

Medline

Medline on käytettävissä yliopiston ja OYS:n verkossa sekä etäkäyttöön kirjautumisen kautta.

Medline