Biologian tiedonhakuopas: Opastus

Työskentele kotona tai kampuksella

E-aineistoihin pääset  Oula-Finnan ja Tiedonhaun tieteenalaoppaiden kautta. Kirjaston e-aineistot ovat käytössäsi 24/7.

Kampuksilla saat e-aineistot käyttöösi kirjautumalla yliopiston verkossa oleville työasemille tai langattomaan Eduroam-verkkoon Oulun yliopiston käyttäjätunnuksella. Kampusten ulkopuolella pääset yliopiston verkkoon käyttämällä OpenVPN-palvelua.

E-aineistoja voi myös käyttää yliopiston verkon ulkopuolelta etäkäyttäjänä. Lue tarkemmat ohjeet etäkäyttöön.

Apua tiedonhakuun

Tietopalvelu opastaa tiedonlähteiden, tietokantojen ja elektronisten lehtien käytössä sekä viittaustiedonhakujen ja viittausanalyysien tekemisessä. Opastus on maksutonta Oulun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Muilta asiakkailta perittävät maksut voi tarkistaa palveluhinnastosta.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

email: informationservice (at) oulu.fi

Tietopalvelun varauslomake

Tiedonhankinnan opetus

Tietoiskutarjotin Tutkija / opettaja, kutsu informaatikko tutkimusryhmäsi tapaamiseen.

Tiedonhankintakurssien verkko-oppimateriaali: Tieteellinen tiedonhankinta

Tieteellisiin julkaisuihin pohjautuva arviointi