Tervetuloa kirjastoon

Uuden opiskelijan opas

Tilat ja laitteet

Kirjastosta löydät tiloja ja laitteita niin rauhaa vaativaan opiskeluun kuin ryhmätyöskentelyynkin. Osa tiloista on käytössäsi 24/7. Kirjastossa käytettävissäsi on myös mm. tulostus- ja skannauslaitteita.

Kirjastossa on yksin/hiljaiseen työskentelyyn soveltuvia tiloja, joista osa on varustettu työasemapäätteillä. Tilaa löytyy niin tietokoneen, oman kannettavan tai muistiinpanovälineiden kanssa työskentelyyn kuin sohvan nurkassa käpertymiseenkin.

Kirjaston tiloissa on ryhmätyöhön soveltuvia pöytäryhmiä. Lisäksi on erillisiä ryhmätyöhuoneita, joita voi varata etukäteen.

Tilojen ja laitteiden tarkempi erittely, paikkamäärä, tietoa huoneiden varustelusta ja työasemien ohjelmistoista sekä suorat linkit kunkin huoneen varauskalenteriin löytyy kirjaston sivulta Opiskelutilat ja laitteet >>

Toimipaikkojen tilat ja laitteet pähkinänkuoressa

Säilytyspaikkoja Tietokoneita Kopiointi, tulostus ja skannaus 24/7 -tiloja Ryhmätyötilaa HIljaisia lukupaikkoja Varattavia ryhmätyöhuoneita
Sosiaali- ja terveysalan kirjasto *
Tiedekirjasto Pegasus  ✓
Oulaisten oppimiskeskus
Lääketieteen kirjasto

* Sote-kirjaston varattavat opiskeluhuoneet ovat vain Oamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä.

Tulostus ja skannaus

Kirjaston tiloissa käytettävissäsi on Canon-tulostuslaitteita, joilla on mahdollista tulostaa, kopioida tai skannata materiaalia.

Tulostamista varten tarvitset opiskelijan käyttäjätunnuksen tai tunnuksellesi rekisteröidyn rfid-tunnisteen. Lisätietoa ja ohjeita tulostamiseen yliopiston opiskelijoille sekä Oamkin opiskelijoille.