Siirry pääsisältöön

Liiketalous: Yritys- ja toimialatieto

Profinder Yritystieto

Profinder Yritystieto on työkalu myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Palvelulla voi rajata, kohdentaa, analysoida ja tulostaa kohderyhmiä erilaisiin markkinointitarpeisiin. 

Profinderiin rekisteröityminen: 

Palveluun rekisteröidytään oamk.fi-loppuisella sähköpostiosoitteella. Omilla tunnuksilla palvelua pystyy käyttämään myös etänä. Rekisteröityminen tehdään palvelun etusivulta kohdasta "Kirjaudu -> Oletko uusi käyttäjä?". Rekisteröitymislomakkeessa täytyy ilmoittaa Yritys (Oamk) ja Y-tunnus (2509747-8). Rekisteröitymisen jälkeen saa sähköpostiviestin, josta voi luoda salasanan palveluun kirjautumista varten. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. 

Yrityshakujen tulokset: 

Palvelusta voi tehdä yksittäisiä yrityshakuja ilman latausta. Kohderyhmähakujen tulosten katsomiseksi haut täytyy "ostaa" eli ladata. Ostettujen kohderyhmähakujen tulokset saa ladattua Excel-taulukoksi. Latausoikeuden saamiseksi käyttäjän pitää lähettää viesti osoitteeseen tuki@profinder.fi, jotta hänen tilinsä liitettäisiin Oamkin tiliin.

Oamkin lisenssillä on käytettävissä 1500 latausoikeutta eli "kontaktia" kuukaudessa. Jokainen osto kuluttaa niin monta kontaktia kuin haussa on yrityksiä. Esimerkiksi haku, jonka tuloksena löytyy 5 yritystä, kuluttaa 5 kontaktia.

"Ostaminen" ei maksa käyttäjälle, koska palvelussa kulutetaan kirjaston ostamia kontakteja. Ostetut ja tallennetut haut säilyvät käyttäjän tilillä 6 kuukautta.

TEM-toimialakohtaiset julkaisut

Työ- ja elinkeinoministeriön Toimialaraportit on analyyttinen ja vuosittain päivitettävä julkaisusarja eri toimialojen liiketoiminnan tilanteista ja tulevaisuuden näkymistä Suomessa. Toimialaraportit sisältävät mm. keskeisiä indikaattoriarvoja ja toimiala-analyysejä sekä tilastoaineistoa ja kuvaajia seuraavista toimialoista: elintarvikeala, kaivosteollisuus ja luonnonkivituotteet, liike-elämän palvelut, luonnontuoteala, matkailu, puuteollisuus, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä uusiutuva energia. 

Toimialaraporttien lisäksi Työ- ja elinkeinoministeriön toimialakohtaisia julkaisuja ovat Toimialojen näkymät ja tilannekatsaukset sekä Pk-toimialabarometrit.

Kansainvälistä yritys- ja toimialatietoa

Elinkeinoelämän keskusliiton uutisia

Loading ...