Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Liiketalous: Yritys- ja toimialatieto

Profinder Yritystieto

Profinder Yritystieto on työkalu myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Palvelulla voi rajata, kohdentaa, analysoida ja tulostaa kohderyhmiä erilaisiin markkinointitarpeisiin. 

Profinderiin rekisteröityminen: 

Palveluun rekisteröidytään oamk.fi-loppuisella sähköpostiosoitteella. Omilla tunnuksilla palvelua pystyy käyttämään myös etänä. Rekisteröityminen tehdään palvelun etusivulta kohdasta "Kirjaudu -> Oletko uusi käyttäjä?". Rekisteröitymislomakkeessa täytyy ilmoittaa Yritys (Oamk) ja Y-tunnus (2509747-8). Rekisteröitymisen jälkeen saa sähköpostiviestin, josta voi luoda salasanan palveluun kirjautumista varten. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. 

Yrityshakujen tulokset: 

Palvelusta voi tehdä yksittäisiä yrityshakuja ilman latausta. Kohderyhmähakujen tulosten katsomiseksi haut täytyy "ostaa" eli ladata. Ostettujen kohderyhmähakujen tulokset saa ladattua Excel-taulukoksi. Latausoikeuden saamiseksi käyttäjän pitää lähettää viesti osoitteeseen tuki@profinder.fi, jotta hänen tilinsä liitettäisiin Oamkin tiliin.

Oamkin lisenssillä on käytettävissä 1500 latausoikeutta eli "kontaktia" kuukaudessa. Jokainen osto kuluttaa niin monta kontaktia kuin haussa on yrityksiä. Esimerkiksi haku, jonka tuloksena löytyy 5 yritystä, kuluttaa 5 kontaktia.

"Ostaminen" ei maksa käyttäjälle, koska palvelussa kulutetaan kirjaston ostamia kontakteja. Ostetut ja tallennetut haut säilyvät käyttäjän tilillä 6 kuukautta.

TEM-toimialakohtaiset julkaisut

Työ- ja elinkeinoministeriön Toimialaraportit on analyyttinen ja vuosittain päivitettävä julkaisusarja eri toimialojen liiketoiminnan tilanteista ja tulevaisuuden näkymistä Suomessa. Toimialaraportit sisältävät mm. keskeisiä indikaattoriarvoja ja toimiala-analyysejä sekä tilastoaineistoa ja kuvaajia seuraavista toimialoista: elintarvikeala, kaivosteollisuus ja luonnonkivituotteet, liike-elämän palvelut, luonnontuoteala, matkailu, puuteollisuus, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä uusiutuva energia. 

Toimialaraporttien lisäksi Työ- ja elinkeinoministeriön toimialakohtaisia julkaisuja ovat Toimialojen näkymät ja tilannekatsaukset sekä Pk-toimialabarometrit.

Kansainvälistä yritys- ja toimialatietoa

Elinkeinoelämän keskusliiton uutisia

Loading ...