Fysioterapia: Hae lehtiä

Alakohtaiset tiedonhakuoppaat | Oamk
Fysioterapian lehtien lisäksi kirjastosta löytyy lehtiä mm. lääketieteeseen ja muihin koulutusaloihin sekä yleisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Uusin numero lehdestä on esillä lehtikaapin ovessa ja aikaisempia numeroita löytyy kaapin sisältä. Uusinta numeroa ei lainata. Vanhemmilla numeroilla on 2 viikon laina-aika. Vanhempia numeroita sekä lakkautettujen lehtien vanhempia vuosikertoja löytyy myös varastosta: näiden tiedot löydät Oula-Finnasta. Kysy lisää kirjaston henkilökunnalta.

<none>

Tilaa artikkelikopio Varastokirjastosta

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat tilata Oula-Finnan kautta maksuttomia artikkelikopioita Varastokirjaston lehtikokoelmasta. Varastokirjasto lähettää artikkelit kirjastoon, joka tulostaa artikkelit asiakkaalle.

Hae ensin haluamasi lehden tiedot esille Kuopion Varastokirjaston kokoelmasta.

Oula-Finnasta hakeminen

Tarkista, että haluamasi numero on saatavana Varastokirjastossa, ja kirjaudu sisään että voit tehdä tilauksen. Klikkaa ”Tilaa kopio lehden artikkelista” -linkkiä.

Saatavuustietojen tarkistaminen

Tarkista, että lomakkeella on sähköpostiosoitteesi. Kirjoita lomakkeen lisätietoja-kenttään haluamasi artikkelin tiedot, esim. vuosi, volyymi, numero, sivut, artikkelin tekijä ja nimi. Klikkaa lähetä-painiketta.

Artikkelikopio-lomakkeen täyttäminen

Varastokirjasto lähettää pyydetyn artikkelin sähköisesti kirjaston kaukopalveluun, joka tulostaa artikkelin noudettavaksi kirjastosta. Toimitusaika on yleensä 1-2 työpäivää.

Varastokirjaston ja Kopioston neuvotteluiden linjauksen mukaan artikkelin maksuton välittäminen suoraan tilaajalle sähköisessä muodossa ei ole tekijänoikeuslain mukaisesti sallittua.

Etsitkö jotain tiettyä artikkelia?

• Löytyykö lehti, jossa artikkeli on, Oula-Finnan kautta? Voit testata myös hakua artikkelin nimellä Oula-Finnasta.
  • Kansainvälisten artikkeleiden kohdalla kokeile myös hakua artikkelin nimellä Oula-Finnan Ulkomaiset e-artikkelit ja kirjat -välilehdellä.
  • Tarkista, löytyykö  artikkeli Google Scholarin kautta.
  • Jos aineisto ei ole saatavana kokotekstinä löytämässäsi verkkopalvelussa, silmäile näkyykö viitteissäsi kuvake S tai S Links. Linkkiä klikkaamalla pääset tarkistamaan, onko aineisto saatavana jostain toisesta tietokannasta sähköisenä.
  • Löytyykö lehti, jossa artikkeli on, Varastokirjaston kokoelmista? Voit tehdä artikkelipyynnön ja noutaa artikkelikopion kirjastosta maksutta.
  • ​Löytyykö lehti, jossa artikkeli on, jostain muusta kirjastosta Suomesta tai ulkomailta? Voit tilata maksullisen artikkelikopion kaukopalvelun kautta. Kaukopalvelu on maksullista, hinnaston löydät kirjaston nettisivuilta.