Siirry pääsisältöön

Kone- ja tuotantotekniikka: Hae standardeja ja suosituksia

Standardit, suositukset ja ohjeet

Oulun ammattikorkeakoulun henkilökunnan ja opiskelijoiden käytössä on useita standardeja, suosituksia tai ohjeita sisältäviä tietokantoja. Linkit eri aineistoihin on koottu tälle sivulle. Suurin osa standardeista ja muista ohjeistuksista hankitaan nykyisin sähköisenä, joissa sisältö pysyy paremmin ajantasaisena. Poikkeuksena tähän ovat RIL-käsikirjat, jotka hankitaan toistaiseksi vielä painettuina kirjoina. Lisäksi osa Rakennustiedon kustantamista kirjoista hankitaan myös painettuna, vaikka e-kirjakin on käytössä.

Tee hankintehdotus oikean reunan linkistä, jos etsimääsi aineistoa ei löydy.

Kirjastoon hankitut standarditietokannat ja kortistot

Kumotut: Kuormausnosturit. Seisontavakauden määrittäminen

Puuttuuko jotain oleellista?

RYLit ja Ratut kirjastossa

Loading ...

RIL-käsikirjat

Loading ...

Etäkäyttö

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston hankkimia maksullisia elektronisia aineistoja Oamkin verkon ulkopuolella. Kirjautumiseen tarvitaan Oamkin käyttäjätunnus ja salasana.

Käyttöoikeudet

Kirjasto hankkii e-aineistoja sekä Kansalliskirjaston FinELib-konsortion kautta että suoraan aineistotoimittajilta. E-aineistosopimuksissa määritellään aineistojen käyttöoikeudet ja -rajoitukset. Tällaisia ovat esimerkiksi tulostukseen, linkityksiin ja lähdeviittauksiin liittyvät asiat. E-aineistoja ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.