Musiikki: Opinnäytetyöt

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. Oamkissa opinnäytteet on julkaistu Theseus-tietokannassa tai Oamkin intrassa 2010 elokuusta lähtien.

Hakuvinkki! Näin löydät musiikkialan opinnäytetöitä Theseuksesta: Kirjoita hakulaatikkoon programme: musiikin, jolloin Theseus hakee kaikista ammattikorkeakouluista sanalla "musiikin" alkavien koulutus/tutkinto-ohjelmien opinnäytetöitä.

Sibelius Akatemian opinnäytetöitä Tajussa

Hakusanat:

Taju on Taideyliopiston avoin julkaisuarkisto, joka korvaa yliopistossa aiemmin käytössä olleet Helda- ja Doria-julkaisuarkistot. Arkistoon tallennetaan Taideyliopistossa tuotettua kokotekstiaineistoa kuten väitöksiä, opinnäytetöitä, taiteellista tutkimusta, tieteellisten artikkeleiden rinnakkaistallenteita, julkaisusarjoja, oppimateriaaleja sekä digitoituja nuotteja, äänitteitä ja konserttitallenteita. Osa aineistosta on vapaasti saatavissa (Open Access) ja osa vain Taideyliopiston tunnuksilla tai paikan päällä Sibelius-Akatemian kirjastossa..

Elmeri - opinnäytetyökokoelma

Elmeri sisältää Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian opinnäytetöitä vuosilta 2006 - 2008. Musiikkialan opinnäytetöitä löytyy 41 kpl.

Uusimmat musiikin opinnäytetyöt Oamkissa

Mendeley

Mendeley on www-selaimella käytettävä viitteidenhallintaohjelma, jonka avulla voit siirtää hakutulokset eri tietokannoista omaan viitekirjastoon, järjestää viitteet eri kansioihin esim. aiheittain ja luoda lähdeviitteet. Mendeley on siis tutkimuksen tekemisen mahdollinen apuväline.
Huom. Oamkilla on aiemmin ollut käytössä RefWorks, mutta sen sopimus päättyy 31.12.2021. Jos sinulla on se ollut käytössä, katso ohjeet kuinka siirtää viitteet RefWorksista Mendeleyhin.

Mendeley-ohje

Uuden RefWorksin ohjeet