Siirry pääsisältöön

Musiikki: Opinnäytetyöt

Opinnäytetyöt Oulun yliopiston kirjastossa

Oamkin opinnäytetyöt on tallennettu ammattikorkeakoulujen yhteiseen julkaisuarkistoon Theseukseen. Theseuksen avoimeen kokoelmaan tallennetut opinnäytetyöt ovat vapaasti luettavissa. Theseuksen käyttörajattuun kokoelmaan tallennetut opinnäytetyöt ovat luettavissa ainoastaan Oamkin verkkoympäristössä olevilta tietokoneilta.

Vuotta 2010 vanhemmat, kansitetut opinnäytetyöt on digitoitu. Jos tarvitset digitoitua opinnäytetyötä, lähetä siitä pyyntö sähköpostiosoitteeseen kirjasto@oulu.fi. Pyynnöstä tulee ilmetä oma sähköpostiosoite, oma nimi sekä pyydettävän opinnäytteen tiedot.

Kaikki Oamkin opinnäytetyöt löytyvät Oula-Finnan kautta. 

Theseukseen tallennettuja töitä voi hakea myös suoraan Theseuksesta. Samalla voi hakea aiheen mukaan myös muiden ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä.

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Hakuvinkki! Näin löydät musiikkialan opinnäytetöitä Theseuksesta: Kirjoita hakulaatikkoon programme: musiikin, jolloin Theseus hakee kaikista ammattikorkeakouluista sanalla "musiikin" alkavien koulutus/tutkinto-ohjelmien opinnäytetöitä.


Sibelius Akatemian opinnäytetöitä Tajussa

Taju on Taideyliopiston avoin julkaisuarkisto, joka korvaa yliopistossa aiemmin käytössä olleet Helda- ja Doria-julkaisuarkistot. Arkistoon tallennetaan Taideyliopistossa tuotettua kokotekstiaineistoa kuten väitöksiä, opinnäytetöitä, taiteellista tutkimusta, tieteellisten artikkeleiden rinnakkaistallenteita, julkaisusarjoja, oppimateriaaleja sekä digitoituja nuotteja, äänitteitä ja konserttitallenteita. Osa aineistosta on vapaasti saatavissa (Open Access) ja osa vain Taideyliopiston tunnuksilla tai paikan päällä Sibelius-Akatemian kirjastossa.

Elmeri - opinnäytetyökokoelma

Elmeri sisältää Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian opinnäytetöitä vuosilta 2006 - 2008. Musiikkialan opinnäytetöitä löytyy 41 kpl.

Ohjeita opinnäytetyöntekijälle ja valmistuvalle

Uusimmat musiikin opinnäytetyöt Oamkissa

Loading ...

Mendeley

Mendeley on www-selaimella käytettävä viitteidenhallintaohjelma, jonka avulla voit siirtää hakutulokset eri tietokannoista omaan viitekirjastoon, järjestää viitteet eri kansioihin esim. aiheittain ja luoda lähdeviitteet. Mendeley on siis tutkimuksen tekemisen mahdollinen apuväline.

Huom. Oamkilla aiemmin käytössä olleen RefWorksin sopimus on päättynyt 31.12.2021.

Mendeley-ohje >>