Ammatillinen opettajankoulutus: Muita sivustoja

Hyödyllisiä verkkosivustoja

Opetussuunnitelmatyö ja osaamisperusteisuus

Ammattipeda-sivusto on tarkoitettu kaikille ammattikoulutuksen kehittäjille, oppilaitosjohdon edustajille, opetustoimen henkilöstön osaamisen kehittämisestä vastaaville sekä opetustoimen henkilöstökoulutuksen tuottajille. Sivusto antaa ideoita osaamisperusteisen ammatillisen koulutuksen toteutukseen käytännössä sekä tukee yksilöllisten opintopolkujen toteuttamista esittelemällä työvaltaisen oppimisen, yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjyyden, rikastetun oppimisen sekä mobiliioppimisen hyödyntämismahdollisuuksia.

ATEE - Association for Teacher Education in Europe

Association for Teacher Education in Europe (ATEE) is a non-profit European organisation, whose aim is enhancing the quality of Teacher Education in Europe and supporting the professional development of teachers and teacher educators at all levels.