Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Liiketalous: Opinnäytetyöt

Hae Oamkin opinnäytetöitä Oula-Finnasta

Oamkin opinnäytetyöt on tallennettu ensisijaisesti ammattikorkeakoulujen yhteiseen julkaisuarkistoon Theseukseen. Theseuksen avoimeen kokoelmaan tallennetut opinnäytetyöt ovat vapaasti luettavissa. Theseuksen käyttörajattuun kokoelmaan tallennetut opinnäytetyöt ovat luettavissa ainoastaan Oamkin verkkoympäristössä olevilta tietokoneilta.

Oamkin intraan vuosina 2010-2021 tallennetut opinnäytetyöt ovat luettavissa Oamkin verkossa. Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat lukea töitä myös etänä kirjautumalla käyttäjätunnuksillaan.

Vuotta 2010 vanhemmat, kansitetut opinnäytetyöt on digitoitu. Jos tarvitset digitoitua opinnäytetyötä, lähetä siitä pyyntö sähköpostiosoitteeseen kirjasto@oulu.fi. Pyynnöstä tulee ilmetä oma sähköpostiosoite, oma nimi sekä pyydettävän opinnäytteen tiedot.

Kaikki Oamkin opinnäytetyöt löytyvät Oula-Finnan kautta. 

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. 

 


Hae opinnäytteitä Melindasta

Kirjastojen yhteisluettelo Melinda sisältää mm. viite- ja saatavuustiedot yliopistokirjastojen ja ammattikorkeakoulujen kirjastojen tietokantoihin sisältyvistä painetuista ja elektronisista opinnäytetöistä. Aineistorajauksen opinnäytetöihin voi tehdä monikenttähaku-välilehdeltä. 

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

  1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.      

E-graduja ja e-väitöskirjoja

Varaa aika hakupajaan!​


kaipaatko apua tiedonhakuun

Voit varata kirjastosta ajan henkilökohtaiseen tiedonhaun ohjaukseen.

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat saada max. 5 ilmaista kaukolainaa kotimaasta, jos oppilaitos maksaa ne. Tällöin heidän tulisi pyytää lupa opinnäytetyön ohjaajalta. Tilausta tehdessä valitaan tilauslomakkeessa kohta "Maksava laitos / yritys" ja kirjoitetaan kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite": Oamk.

Ohjeet opinnäytetyön tallentamiseen​

Opas valmistuvalle opiskelijalle

Tästä oppaasta löydät kirjaston ohjeet koskien opinnäytetyön syöttämistä Theseukseen. Oppaan linkkien kautta löydät myös muut Oamkista valmistumiseen liittyvät sivustot ja lomakkeet.

Uusimmat Oamkin opinnäytetyöt Oula-Finnassa

Loading ...