Tilanvaraus Sosiaali- ja terveysalan kirjastossa: Tilan varaaminen älypuhelimella

Tilan varaaminen älypuhelimella

1. Kirjaudu Oamk:n sähköpostiin ja valitse kalenterisi.
  2. Klikkaa + -ikonia.
  3. Klikkaa 'Uusi tapahtuma / New event'.

1. Klikkaa seuraavaksi 'Lisää vaihtoehtoja / More options'.
  2. Anna varaukselle nimi ja ajankohta.
  3. Klikkaa riviä 'Sijainti / Location'.

1. Kirjoita hakutermiksi 'Kirjasto Kontinkangas'.
  2. Valitse vapaa huone.
  3. Klikkaa ikonia 'Lähetä / Send'.

1. Saat sähköpostiin vahvistusviestin, jos varaus onnistui. Sähköpostiin tulee hylkäysviesti, jos varaus menee päällekkäin toisen varauksen kanssa. Jos et saa viestiä, tarkista, että olet valinnut haluamasi työskentelytilan varaukseen.

Tilavarauksen peruminen älypuhelimella

Etsi varaus omasta kalenteristasi. Avaa varaus, valitse alareunasta 'Peruuta tapahtuma / Cancel event' ja lähetä peruutusviesti. Varaus poistuu omasta ja työskentelytilan kalenterista.

Varauskäytännöt

Ryhmätyötilat ovat hyvin kysyttyjä, joten otathan huomioon myös muut opiskelijat!

• 1 varaus / opiskelija / päivä
  • Enintään 3 voimassaolevaa varausta / opiskelija
  • Maksimimäärän ylittävät varaukset perutaan
  • Varaus voidaan poistaa kirjaston asiakaspalvelussa, jos tilaa ei oteta käyttöön 15 minuutin sisällä.

Varattavat tilat

Varauksen voi tehdä tilasta riippuen enintään kahden tai kolmen tunnin ajaksi päivässä. Varauksen enimmäiskesto on ilmoitettu tilan nimen yhteydessä.

• Kirjasto Kontinkangas Paa 1341 (Tutkijanhuone, 3 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1342 (Ryhmätyötila 3, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1343 (Ryhmätyötila 4, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1344 (Ryhmätyötila 5, AV-huone, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1346 (Ryhmätyötila 2, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1347 (Ryhmätyötila 1, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)

Varaustilanne

Voit tarkistaa tilojen varaustilanteen tästä linkistä.