Tilanvaraus Sosiaali- ja terveysalan kirjastossa: Tilan varaaminen tietokoneella

Tilan varaaminen tietokoneella

1. Kirjaudu Oamk:n sähköpostiin ja valitse kalenterisi.
  2. Tee varaus valitsemalla 'Uusi tapahtuma / New Event'.

1. Anna varaukselle nimi ja ajankohta.
  2. Siirry kohtaan 'Hae huone tai sijainti / Search for a room or location'.
  3. Kirjoita riville 'Kirjasto Kontinkangas', jolloin ohjelma etsii vapaana olevat tilat.

1. Valitse listalta vapaana oleva tila.
  2. Tallenna varaus klikkaamalla varausruudun ylälaidasta 'Lähetä / Send' -painiketta.

1. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jos varaus onnistui. Sähköpostiisi tulee hylkäysviesti, jos varauksesi menee päällekkäin toisen varauksen kanssa. Jos et saa mitään viestiä, tarkista, että olet valinnut haluamasi työskentelytilan varaukseesi.

Tilavarauksen peruminen tietokoneella

Etsi varaus omasta kalenteristasi. Avaa varaus, klikkaa 'Peruuta / Cancel' ja lähetä peruutusviesti. Varaus poistuu omasta ja työskentelytilan kalenterista.

Varauskäytännöt

Ryhmätyötilat ovat hyvin kysyttyjä, joten otathan huomioon myös muut opiskelijat!

• 1 varaus / opiskelija / päivä
  • Enintään 3 voimassaolevaa varausta / opiskelija
  • Maksimimäärän ylittävät varaukset perutaan
  • Varaus voidaan poistaa kirjaston asiakaspalvelussa, jos tilaa ei oteta käyttöön 15 minuutin sisällä.

Varattavat tilat

Varauksen voi tehdä tilasta riippuen enintään kahden tai kolmen tunnin ajaksi päivässä. Varauksen enimmäiskesto on ilmoitettu tilan nimen yhteydessä.

• Kirjasto Kontinkangas Paa 1341 (Tutkijanhuone, 3 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1342 (Ryhmätyötila 3, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1343 (Ryhmätyötila 4, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1344 (Ryhmätyötila 5, AV-huone, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1346 (Ryhmätyötila 2, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)
  • Kirjasto Kontinkangas Paa 1347 (Ryhmätyötila 1, kapas. 8 henkilöä, 2 tuntia)

Varaustilanne

Voit tarkistaa tilojen varaustilanteen tästä linkistä.