Luonnonvara-ala: Opinnäytetyöt

Office Notes Notepad Entrepreneur Business

Oppimisympäristöt

Palvelu sisältää mm. Pirkko Anttilan teoksen Tutkimisen taito ja tiedonhankinta. Muut verkkojulkaisut löytyvät palvelusta kohdasta "Kartta".

Hakupaja

Voit varata henkilökohtaisen tiedonhaun ohjausajan kirjaston henkilökunnalta. Ohjaus kestää noin tunnin ja se sovitaan etukäteen oman alan kirjaston henkilökunnan kanssa. Varauksen yhteydessä annetaan ennakkotiedot opinnäytetyön, tehtävän tai tiedontarpeen aiheesta sekä mahdollisista tietokannoista, joiden käytössä erityisesti halutaan ohjausta. Mieti aiheeseen liittyviä hakusanoja suomen- ja englannin kielellä myös etukäteen!

Varaa aika >>

Tekijänoikeudet

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat saada max. 5 ilmaista kaukolainaa kotimaasta, jos oppilaitos maksaa ne. Tällöin heidän tulisi pyytää lupa opinnäytetyön ohjaajalta. Tilausta tehdessä valitaan tilauslomakkeessa kohta "Maksava laitos / yritys" ja kirjoitetaan kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite": Oamk.

Opinnäytetöiden arkistot

Theuseukseen  Oamkin opinnäytetöitä on tallennettu elokuusta 2010 lähtien

Oula-Finnasta löytyvät lisäksi kansitettujen ja intraan tallennettujen Oamkin opinnäytetöiden tiedot. Kansitetut opinnäytetyöt lähetetään digitoitavaksi kesällä 2019, ja ne ovat käytettävissä digitaalisessa muodossa arviolta kesällä 2020.

Ohjeistusta

Kirjallisuutta