Fysioterapia: Opinnäytetyö

Alakohtaiset tiedonhakuoppaat | Oamk

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. Oamkin opinnäytetöitä on julkaistu sähköisenä Theseuksessa vuodesta 2010 lähtien. Osa opinnäytetöistä on tallennettu intraan ja ne löytyvät kirjaston Oula-Finna -kokoelmatietokannan kautta.

<none>

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "Hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.

Finnassa pystyy rajaamaan hakutulokset pelkästään väitöskirjoihin.

Uusimpia fysioterapian opinnäytetöitä Oamkissa

Opas valmistuvalle

Tästä oppaasta löydät ohjeet koskien opinnäytetyön syöttämistä Theseukseen.

Oppaan linkkien kautta löydät myös muut Oamkista valmistumiseen liittyvät sivustot ja lomakkeet.

Kaipaatko apua tiedonhaussa?

<none>

Opinnäytetyötä tekemässä ja tiedonhaku tökkii? Hakusanat hukassa? Asioiden kanssa ei tarvitse painia yksin, vaan voit varata ajan hakupajaan. Hakupaja on henkilökohtainen tiedonhaunohjaus keskittyen noin tunnin verran juuri sinun aiheeseesi. Varaa aika hyvissä ajoin ennen toivomaasi ajankohtaa oheisen linkin kautta:

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyön tekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat saada max. 5 ilmaista kaukolainaa kotimaasta, jos oppilaitos maksaa ne. Tällöin heidän tulee pyytää lupa opinnäytetyön ohjaajalta. Tilausta tehdessä valitaan tilauslomakkeessa kohta "Maksava laitos / yritys" ja kirjoitetaan kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite": Oamk.

RefWorks-viitteidenhallintaohjelma

RefWorks on lähdeviitteiden hallintaohjelma. Sen avulla saat pidettyä lähdeviitteesi tallessa ja voit siirtää eri tietokannoista löydettyjä lähteitä automaattisesti RefWorksiin talteen. RefWorksiin tallennetuista lähteistä saat tehtyä helposti lähdeluettelon opinnnäytetyöhösi tai muihin kirjallisiin töihisi.

Huom! Oamkin RefWorks-tilaus on voimassa 31.12.2021 saakka, jonka jälkeen RefWorks ei ole enää Oamkin käytössä.

RefWorks-ohjelman viitteet saat talteen esimerkiksi siirtämällä ne toiseen viitteidenhallintaohjelmaan, kuten Mendeley. Mendeleystä on tarjolla maksuton versio. Kirjastosta on mahdollista saada opastusta Mendeleyn käyttöön.

Kirjaston RefWorks-oppaasta löydät ohjeet viitteiden siirtoon RefWorksista Mendeleyhin. Mendeleleyn käyttöönotossa auttaa myös kirjaston Mendeley-opas.

Yliopistojen julkaisuarkistoja

Kotimaisia