Siirry pääsisältöön

Energia- ja ympäristötekniikka: Etusivu

Tervetuloa energia- ja ympäristötekniikan tiedonhakuoppaaseen

Näille sivuille on koottu linkkejä, aineistoja ja opastusta energia- ja ympäristötekniikan tiedonlähteisiin. Toivomme, että sivusto palvelee alan opiskelijoita ja muita tiedon tarvitsijoita mahdollisimman hyvin. Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kehitysehdotuksia sivuston sisältöön liittyen.

Kirjastopalvelut oamkilaisille tarjoaa
Oulun yliopiston kirjasto

 

Pikaopas kirjaston käyttämiseen

Oulun kirjastot ovat kaikille avoimia, Oulaisten oppimiskeskus palvelee ainoastaan Oamkin opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Lainaajakortti on esitettävä aina lainaamisen yhteydessä.

Sama kortti käy kaikissa toimipisteissä. Lainat voi palauttaa mihin tahansa kirjaston toimipisteiseen riippumatta siitä, mistä aineisto alun perin on lainattu.

Aineistojen tarkat laina-ajat näet Oula-Finnasta

  • Yleiskokoelma: 4 viikkoa
  • Kurssikirjakokoelma: 2 viikkoa
  • Lehdet: 2 viikkoa
  • CD-levyt: vaihtelee kirjastoittain
  • Nuotit: 4 viikkoa
  • DVD-aineisto: 2 viikkoa
  • Käsikirjastoaineisto yö- ja viikonloppulainoja

Lainoja on mahdollista uusia, mikäli lainoihin ei kohdistu varauksia. Videotallenteiden uusimiskäytäntö vaihtelee kirjastoittain.

Lainat voi uusia Oula-Finnassa.

Lainat voi uusia myös kirjastossa, puhelimitse tai sähköpostitse (yhteystiedot). Puhelin- ja sähköpostiuusinnoissa asiakkaan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä lainaajakortin numerolla.

Lainassa olevaan aineistoon voi tehdä varauksen Oula-Finnassa tai kirjaston asiakaspalvelupisteissä. Saatavana olevaa aineistoa voi myös pyytää noudettavaksi toimipisteestä toiseen. Varaaminen on maksutonta.

Saapuneista varauksista lähetetään ilmoitus sähköpostitse.

Asiakkaalla tulee olla kirjastokortti, jonka Oamkin opiskelijat ja henkilökunta saavat Tuudo-mobiilisovelluksen kautta. Kirjastokortti on esitettävä lainauksen yhteydessä.

Lainaaja sitoutuu kortin saadessaan noudattamaan kirjaston lainaus- ja käyttösääntöjä. Lainaajakortti on henkilökohtainen, ja asiakas on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Vahingoittuneesta tai palauttamattomasta aineistosta peritään hinnaston mukainen korvaus.

Oamkin opiskelijoilta yhteystietoihin tallennetaan ensisijaisesti koulun sähköpostiosoite.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kirjastoon!

Energia- ja ympäristötekniikan Top lähteitä

Lähteet hukassa? Informaatikko auttaa

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat varata henkilökohtaisen tiedonhaun ohjausajan kirjaston henkilökunnalta. Ohjaus kestää noin tunnin ja se sovitaan etukäteen kirjaston henkilökunnan kanssa.

Varauksen yhteydessä annetaan ennakkotiedot opinnäytetyön, tehtävän tai tiedontarpeen aiheesta sekä mahdollisista tietokannoista, joiden käytössä erityisesti halutaan ohjausta.

Yhteyshenkilö