Kone- ja tuotantotekniikka: Opinnäytetyöt

Opinnäytetyöt Oulun yliopiston kirjastossa

kuvituskuva

Oulun ammattikorkeakoulussa tehtyjä opinnäytetöitä voi hakea Finnasta, josta selviää niiden sijainti ja saatavuus. 2010 syyslukukauden alusta eteenpäin opinnäytetyöt on tallennettu elektronisessa muodossa Theseukseen tai Intraan. Linkki näihin töihin löytyy Finnasta. Theseuksen työt ovat vapaasti luettavissa, mutta intraan tallennettuja töitä voi lukea vain Oamkin verkossa.

Vuotta 2010 vanhemmat, kansitetut opinnäytetyöt lähetetään digitoitavaksi kesällä 2019, ja ne ovat käytettävissä digitaalisessa muodossa arviolta kesällä 2020.

Hakuvinkki: Theseukseen tallennettuja töitä voi hakea suoraan Theseuksesta. Samalla voi hakea aiheen mukaan myös muiden ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä.

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa.

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat tilata maksuttomia kaukolainoja kotimaasta. Opinnäytetyön ohjaajan hyväksymiä maksuttomia tilauksia voi tehdä enintään viisi / opinnäytetyö.

Uusimmat opparit Theseuksessa

Opas valmistuvalle

Tästä oppaasta löydät ohjeet koskien opinnäytetyön syöttämistä Theseukseen.

Oppaan linkkien kautta löydät myös muut Oamkista valmistumiseen liittyvät sivustot ja lomakkeet.