Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Rakennustekniikka: Etusivu

Tervetuloa Rakennustekniikan tiedonhakuoppaaseen

Näille sivuille on koottu linkkejä, aineistoja ja opastusta rakennustekniikan tiedonlähteisiin. Toivomme, että sivusto palvelee alan opiskelijoita ja muita alan tiedon tarvitsijoita mahdollisimman hyvin. Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kehitysehdotuksia tiedonlähteiden sisältöön ja järjestelyyn liittyen.

Opas on rakennettu yhteiseksi rakennus- ja yhdyskuntatekniikan, rakennusarkkitehtien sekä rakennusmestarien koulutukseen.

Kirjastopalvelut oamkilaisille tarjoaa
Oulun yliopiston kirjasto

 

Rakennustekniikan Top tiedonlähteitä

Lähteet hukassa? Informaatikko auttaa

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat varata henkilökohtaisen tiedonhaun ohjausajan kirjaston henkilökunnalta. Ohjaus kestää noin tunnin ja se sovitaan etukäteen kirjaston henkilökunnan kanssa.

Varauksen yhteydessä annetaan ennakkotiedot opinnäytetyön, tehtävän tai tiedontarpeen aiheesta sekä mahdollisista tietokannoista, joiden käytössä erityisesti halutaan ohjausta.

Yhteyshenkilö