Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tieto- ja viestintätekniikka: E-kirjatärpit

Microsoft Office -e-kirjat

Ornanet Koulutuksen Edistynyt käyttö -kirjat opastavat Office-ohjelmien tehokäyttöön ja antavat osaamista Tieke:n AB-ajokorttivaatimusten ja ECDL Advanced -vaatimusten mukaisesti. E-kirjoihin liittyvät aputiedostot löytyvät Ornanetin palvelimelta. Linkki ja tunnukset löytyvät kunkin oppaan kohdasta "Apu- ja harjoitustiedostot". Vapaa muokkaus- , käyttö- ja jakeluoikeus. Tutustu tarkemmin käyttöoikeuksiin .

Loading ...

Etäkäyttö

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston hankkimia maksullisia elektronisia aineistoja Oamkin verkon ulkopuolella. Kirjautumiseen tarvitaan studentsin/staffin käyttäjätunnus ja salasana.

Käyttöoikeudet

Kirjasto hankkii e-aineistoja sekä Kansalliskirjaston FinELib-konsortion kautta että suoraan aineistotoimittajilta. E-aineistosopimuksissa määritellään aineistojen käyttöoikeudet ja -rajoitukset. Tällaisia ovat esimerkiksi tulostukseen, linkityksiin ja lähdeviittauksiin liittyvät asiat. E-aineistoja ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.