Tieto- ja viestintätekniikka: E-kirjatärpit

Microsoft Office -e-kirjat

Ornanet Koulutuksen Edistynyt käyttö -kirjat opastavat Office-ohjelmien tehokäyttöön ja antavat osaamista Tieke:n AB-ajokorttivaatimusten ja ECDL Advanced -vaatimusten mukaisesti. E-kirjoihin liittyvät aputiedostot löytyvät Ornanetin palvelimelta. Linkki ja tunnukset löytyvät kunkin oppaan kohdasta "Apu- ja harjoitustiedostot". Vapaa muokkaus- , käyttö- ja jakeluoikeus. Tutustu tarkemmin käyttöoikeuksiin .

Etäkäyttö

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston hankkimia maksullisia elektronisia aineistoja Oamkin verkon ulkopuolella. Kirjautumiseen tarvitaan studentsin/staffin käyttäjätunnus ja salasana.

Käyttöoikeudet

Kirjasto hankkii e-aineistoja sekä Kansalliskirjaston FinELib-konsortion kautta että suoraan aineistotoimittajilta. E-aineistosopimuksissa määritellään aineistojen käyttöoikeudet ja -rajoitukset. Tällaisia ovat esimerkiksi tulostukseen, linkityksiin ja lähdeviittauksiin liittyvät asiat. E-aineistoja ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.