Medical terminology dictionaries, vocabularies and thesauri.
Sisältää seuraavat tietokannat:
-Lääketieteen termit
-Lääketieteen suomi-englanti-suomi-sanakirja
-Metathesaurus Rex
Termien merkityksen ja käännösten lisäksi hakuohjelmalla voidaan myös selvittää mm. termien lyhenteitä sekä koodeja ja ensisijaisia nimikkeitä suomenkielisissä luokituksissa. Hakuohjelman kautta avautuu myös kansainvälinen MeSH-asiasanasto, josta löytyy mm. termien määritelmiä englanniksi, käännöksiä lukuisille kielille sekä ohjeistusta termien käytöstä tieteellisten artikkeleiden sisällönkuvauksessa.
The first version of the bioinformatics vocabulary contains the core terminology of bioinformatics.
Bioinformatiikan sanaston ensimmäiseen versioon on pyritty kokoamaan tärkeimmät bioinformatiikan termit. Lisäksi mukaan on otettu bioinformatiikkaan läheisesti liittyvien tieteenalojen ja tekniikoiden (molekyylibiologia, tietojenkäsittely) termejä, jotka esiintyvät usein bioinformatiikan yhteydessä. Sanastoon on myös koottu joukko yleisesti käytettyjä bioinformatiikan algoritmejä, ohjelmistoja ja tietokantoja.
MedTerms medical dictionary is the medical reference for MedicineNet.com. Our doctors define difficult medical language in easy-to-understand explanations of over 16,000 medical terms.
MedTerms on lääketieteen englanninkielinen selittävä sanakirja, joka sisältää helposti ymmärrettäviä selityksiä yli 16 000:lle lääketieteen termille. Tämä internetissä vapaasti luettava sanakirja tarjoaa nopean pääsyn vaikeasti ja useasti väärin kirjoitettuihin lääketieteellisiin määritelmiin laajan aakkosellisen listan avulla.
The Merriam-Webster Online Dictionary is based on the print version of Merriam-Webster's Collegiate® Dictionary, Eleventh Edition. The online dictionary includes the main A-Z listing of the Collegiate Dictionary, as well as the Abbreviations, Foreign Words and Phrases, Biographical Names, and Geographical Names sections of that book. It also includes 1,000 illustrations and 25 tables.
Encyclopedia of chemicals, drugs and biologicals with over 10,000 monographs on single substances or groups of related compounds. It also includes an appendix with monographs on organic name reactions.
Medicine information database with information on all medicines sold in Finland, most common basic ointments, clinical nutritive preparations and CE-marked medical equipment and accessories.
Linkki avautuu uuteen ikkunaan