Alla olevat tietokannat sisältävät elektronisia kirjoja kokoteksteinä. Näissä tietokannoissa voi tehdä hakuja kirjojen sisältöön. Kirjat löytyvät otsikoidensa kautta myös Oula-tietokannasta.
LNCS-kirjasarjassa julkaistaan lähinnä tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan alojen konferenssien konferenssijulkaisuja. Artikkelien kokotekstit ovat saatavissa vuodesta 1973 lähtien. Opas
Oulun yliopiston kirjaston painetut ja elektroniset kokoelmat. Kirjautumalla sisään Oulun yliopiston käyttäjätunnuksella (Haka Login) saat käyttöösi kirjaston e-aineistoja myös Oulun yliopiston verkon ulkopuolelta. Oula-Finna-opas
The Merriam-Webster Online Dictionary is based on the print version of Merriam-Webster's Collegiate® Dictionary, Eleventh Edition. The online dictionary includes the main A-Z listing of the Collegiate Dictionary, as well as the Abbreviations, Foreign Words and Phrases, Biographical Names, and Geographical Names sections of that book. It also includes 1,000 illustrations and 25 tables.
Termipankki sisältää erikoisalojen — varsinkin tekniikan — termejä ja määritelmiä, jotka esitetään monikielisinä termitietueina.
Sanastokeskus TSK:n kokoama ja ylläpitämä suorakäyttöinen termipankki. Se sisältää erikoisalojen — varsinkin tekniikan — termejä ja määritelmiä, jotka esitetään monikielisinä termitietueina.
TEPAn kielet ovat suomi, ruotsi ja muut pohjoismaiset kielet sekä englanti, saksa, ranska, venäjä (translitteroituna), espanja ja italia. Eniten TEPAssa on suomea, mutta usein termitietueissa on suomenkielisten termien ja määritelmien lisäksi vastineet 1—6 muulla kielellä.
Kaikkiaan TEPAssa on yli 100 000 termitietuetta. Määrä kasvaa vuosittain sitä mukaa kuin TSK saa käyttöönsä TEPAan soveltuvaa aineistoa.
The Encyclopedia of Knowledge Management provides a broad basis for understanding the issues, technologies, theories, applications, opportunities, and challenges being faced by researchers and organizations today in their quest for knowledge management.
Over 170 contributors from 23 countries have conferred their expertise to this publication, and with 940 definitions and more than 3,600 references, this encyclopedia is the single source for reliable and modern-day research in the field of knowledge management.
Tietoa tutkimusmenetelmistä, tutkimuksen tekemisestä ja tieteellisestä kirjoittamisesta. Sisältää kirjoja, sanakirjoja, hakuteoksia, lehtiartikkeleita, videoita ja podcasteja. | Ohje
Julkaisufoorumin hakusivulla voi tehdä hakuja Julkaisufoorumi-luokituksen saaneiden tieteellisten lehtien, sarjojen ja kirjakustantajien joukosta. JUFO-portaali
Linkki avautuu uuteen ikkunaan