Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-kirjat: Ebook Central (ProQuest)

Tietoja e-kirjoista, käytöstä ja käyttöoikeuksista

E-kirjat: Ebook Central (ProQuest)

Etusivun Browse Subjects -linkistä pääset katsomaan kokoelmaa aihealueittain. Oulun yliopiston ostamat saat esille valitsemalla Owned and subscribed to by my library.

Kirjojen yhtäaikaisten käyttäjien määrä vaihtelee yhdestä rajoittamattomaan.

PDF print/chapter download:
- Tulostusoikeus on rajoitettu kirjakohtaisesti.
- Kirjojen kappaleita voi ladata PDF:inä tulostuskiintiön puitteissa.

Kirjoja voi lukea selaimella (Read Online).

Kirjoja voi ladata omalle laitteelle (Full Download); laina-aika vaihtelee kirjakohtaisesti.
- Adobe Digital Editions -ohjelma on oltava asennettuna.
- iPadilla ja Android-laitteilla käytettäessä laitteeseen on ladattava Adobe Digital Editions app.

  • Kirjaudu Ebook Central -tunnuksillasi. Mikäli tunnuksia ei vielä ole, luo ne Ebook Central -palvelussa Sign in -linkin kautta.
  • Valitse haluamasi e-kirja.
  • Klikkaa Full Download -kuvaketta.
  • Valitse käyttämäsi laite.
  • Joillekin kirjoille on mahdollista valita myös eripituinen laina-aika ja EPUB-formaatti.

ProQuest-tietokannat

ProQuest-tietokannat

ABI/INFORM | Accounting, Tax & Banking Collection | Asian & European Business Collection | Business Market Research Collection | Early English Books Online | Ebook Central‎ | Criminal Justice Database | National Criminal Justice Reference Service (NCJRS) Abstracts Database‎ | Education Database‎ | ERIC‎ | International Bibliography of the Social Sciences (IBSS) | Library & Information Science Abstracts (LISA)‎ | Library Science Database | Linguistics and Language Behavior Abstracts (LLBA)‎ | Linguistics Database‎ | PAIS Index | Policy File Index | Political Science Database | Worldwide Political Science Abstracts‎ | Social Science Database | Applied Social Sciences Index & Abstracts (ASSIA)‎ | Sociological Abstracts | Sociology Database‎