Tanssi: Hae lehtiä ja artikkeleja

Hae e-artikkeleja ulkomaisista e-lehdistä Oula-Finnassa:

Hae e-artikkeleja ulkomaisista e-lehdistä Google Scholarissa:

Kotimaisten artikkelien hakeminen

Suurin osa kotimaisista ammattilehdistä on julkaistu painettuna. Oula-Finnaan ei ole kuitenkaan tallennettu lehtien artikkelitietoja joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Voit etsiä artikkeleja tietystä aiheesta alla listatuista tietokannoista. Tietokannoista ei voi hakea yhtäaikaa, vaan haut pitää tehdä jokaisessa erikseen.

Oman alasi painetut lehdet löydät kampuksesi kirjastosta. Lehtiä voi lainata normaalisti. Huomaa, että uusinta numeroa ei lainata.

Tilaa artikkelikopio Varastokirjastosta

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat tilata Oula-Finnan kautta maksuttomia artikkelikopioita Varastokirjaston lehtikokoelmasta. Varastokirjasto lähettää artikkelit kirjastoon, joka tulostaa artikkelit asiakkaalle.

Hae ensin haluamasi lehden tiedot esille Kuopion Varastokirjaston kokoelmasta.

Oula-Finnasta hakeminen

Tarkista, että haluamasi numero on saatavana Varastokirjastossa, ja kirjaudu sisään että voit tehdä tilauksen. Klikkaa ”Tilaa kopio lehden artikkelista” -linkkiä.

Saatavuustietojen tarkistaminen

Tarkista, että lomakkeella on sähköpostiosoitteesi. Kirjoita lomakkeen lisätietoja-kenttään haluamasi artikkelin tiedot, esim. vuosi, volyymi, numero, sivut, artikkelin tekijä ja nimi. Klikkaa lähetä-painiketta.

Artikkelikopio-lomakkeen täyttäminen

Varastokirjasto lähettää pyydetyn artikkelin sähköisesti kirjaston kaukopalveluun, joka tulostaa artikkelin noudettavaksi kirjastosta. Toimitusaika on yleensä 1-2 työpäivää.

Varastokirjaston ja Kopioston neuvotteluiden linjauksen mukaan artikkelin maksuton välittäminen suoraan tilaajalle sähköisessä muodossa ei ole tekijänoikeuslain mukaisesti sallittua.

International Bibliography of Theatre and Dance with Full Text

Pedanssi

Lehden tarkoitus on lisätä keskustelua tanssista, tanssin ilmiöistä ja tanssikasvatuksesta. Tanssikasvatuksen näkökulmia tullaan tarkastelemaan mm. baletin, kansantanssin, showtanssin ja paritanssin viitekehyksistä. Lehden sisällöstä vastaa toimituskunta, johon kuuluu Oamkin tanssin tiimin henkilökuntaa, opiskelijoita, alumnijäsen sekä julkaisijan eli Pohjois-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin tuen (Potku ry:n) edustaja. Pedanssi ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa.

Tanhuviesti

Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry:n julkaisema verkkolehti kertoo kansanmusiikin lisäksi aihetta käsittelevästä kirjallisuudesta, uusista äänitteistä, alan tapahtumista ja koulutuksesta, tallennus- ja tutkimustoiminnasta sekä kansanperinteestä, kansallispuvuista ja muusta alaan liittyvästä. Tanhuviesti kertoo myös alalla tehtävästä kansainvälisestä yhteistyöstä.

Tanhuviesti on ilmestynyt verkkolehtenä vuodesta 2004 alkaen. Saatavissa lisäksi lyhyesti tietoja vuosien 2000-2003 numeroiden sisällöstä.

Liikekieli.com - Tanssitaiteen verkkolehti

Teatteri & Tanssi + Sirkus

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti.

Lehdessä käsitellään esittäviä taiteita osana arkea ja yhteiskuntaa. Lukijamme seuraavat taidetta ahneesti ja uteliaasti. Tule näkymään taiteen uusissa maailmoissa!

Lehden kohderyhmään kuuluvat mm. esittävien taiteiden ammattilaiset, innokkaat katsojat, kulttuurialojen harrastajat ja opiskelijat, sekä taideaineiden opettajat.