Siirry pääsisältöön

Tietojenkäsittely: Artikkelit

Sähköisesti kokoteksteinä ovat luettavissa Alma Talentin julkaisemien kotimaisten lehtien artikkelit sekä Kauppalehden artikkelit. Kotimaisten sanomalehtien artikkeleita kokoteksteinä löytyy ePress-palvelusta. Kotimaisia artikkeliviitteitä voi etsiä Arto-tietokannasta. Ulkomaisia, englanninkielisiä artikkeleita on useissa tietokannoissa. Liiketalousalan hakuihin kannattaa kokeilla ainakin Ebsco Business Source Premieriä. Käytä ulkomaisissa tietokannoissa englanninkielisiä hakusanoja.

Kotimaisia artikkeliviitteitä

Alma Talent Arkisto

Tilaa artikkelikopio Varastokirjastosta

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat tilata Oula-Finnan kautta maksuttomia artikkelikopioita Varastokirjaston lehtikokoelmasta. Varastokirjasto lähettää artikkelikopion pdf-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. 

Hae ensin haluamasi lehden tiedot esille Kuopion Varastokirjaston kokoelmasta.

Lehden hakeminen Oula-Finnasta

Tarkista, että haluamasi numero on saatavana Varastokirjastossa, ja kirjaudu sisään että voit tehdä tilauksen. Klikkaa ”Tilaa kopio lehden artikkelista” -linkkiä.

Saatavuustietojen tarkistaminen

Tarkista, että lomakkeella on sähköpostiosoitteesi. Kirjoita lomakkeen lisätietoja-kenttään haluamasi artikkelin tiedot, esim. vuosi, volyymi, numero, sivut, artikkelin tekijä ja nimi. Klikkaa lähetä-painiketta.

Artikkelikopio-lomakkeen täyttäminen

Varastokirjasto lähettää pyydetyn artikkelin pdf-tiedostona sähköpostiisi. Toimitusaika on yleensä 1-2 työpäivää.

Muita kotimaisia artikkelitietokantoja

Ebsco Business Source Premier

Emerald Insight

Elsevier Science Direct Freedom Collection

Hae Google Scholarista

 

Google Scholar on Googlen tuottama hakupalvelu, jonka avulla voi etsiä tieteellisiä julkaisuja.