OYS:n kirjastopalvelut: Kirjat

E-kirjapalvelut

Kaikki e-kirjatietokannat ja e-kirjat otsikoittain löytyvät myös Oula-Finna -tietokannasta.

Sanakirjat

Kirjastokortti

Näin hankit kirjastokortin
  • Huom. OYS:n henkilökunnalla tulee olla kirjaston asiakastiedoissa OYS:n sähköpostiosoite.
Lainaus- ja käyttösäännöt

Oula

Oulun yliopiston kirjastoon hankittujen painettujen ja e-kirjojen tiedot löytyvät Oula-Finna-kokoelmatietokannasta.

Tee hankintaehdotus

Celian äänikirjat lukemisesteisille

Celian äänikirjoja voivat käyttää opiskelijat, joille tavallisen kirjan lukeminen on sairauden tai vamman vuoksi vaikeaa. Kirjojen käyttöön oikeuttavat esim. näkövamma, lukivaikeus tai oppimisvaikeus.

Lue lisää kirjaston Celia-oppaasta >>

Kannettava tietokone, kuulokkeet ja muistiinpanovälineitä