Viestintä: Hae kirjoja

Oulun ammattikorkeakoulu

E-kirjoja jo puolet kirjaston kokoelmista

Oulun ammattikorkeakoulun käyttöön on hankittu satoja tuhansia e-kirjoja. Suurin osa e-kirjoista on englanninkielisiä, mutta myös suomeksi löytyy satoja nimekkeitä.

E-kirjat on hankittu eri kustantajilta ja välittäjiltä, joten niitä löytyy monesta eri verkkopalvelusta. Oula-Finnasta löydät esimerkiksi kaikki kotimaiset e-kirjat.

Puuttuuko tärkeä kirja?

Aineiston tilaaminen Varastokirjastosta

Voit tilata Oula-Finnan kautta kirjoja myös Kuopion Varastokirjastosta. Kirjatilaus on maksuton.

• Kirjaudu sisään Oula-Finnaan

• Etsi kirja.

• Valitse Kuopion Varastokirjasto -välilehti.

• Avaa kirjan tiedot näytölle ja paina Tilaa aineisto -linkkiä, oikealta Varastokirjastotilaus-otsikon alta.

• Valitse noutokirjasto. Paina Lähetä-näppäintä.

• Sähköpostiisi tulee ilmoitus, kun kirja on noudettavissa noutokirjastosta.

• Tilaukset eivät näy lainatiedoissasi. Lainoja voi uusia kaukopalvelun kautta. Tilausta ei voi perua.

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat saada max. 5 ilmaista kaukolainaa kotimaasta, jos oppilaitos maksaa ne. Tällöin heidän tulisi pyytää lupa opinnäytetyön ohjaajalta. Tilausta tehdessä valitaan tilauslomakkeessa kohta "Maksava laitos / yritys" ja kirjoitetaan kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite": Oamk.

Microsoft Office 2019 ja Windows 10 -oppaat e-kirjana