Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Viestintä: Etusivu / Home

Oulun ammattikorkeakoulu

Tervetuloa journalismin ja visuaalisen suunnittelun tiedonhakuoppaaseen

Näille sivuille on koottu hyödyllisiä tiedonlähteitä ja kirjavinkkejä journalismista, graafisesta suunnittelusta, av-suunnittelusta ja -tuotannoista, mediatuottamisesta sekä valokuvaamisesta Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.

 

 

Kirjastopalvelut oamkilaisille tarjoaa
Oulun yliopiston kirjasto

 

Viestinnän tiedonlähteet Top 3

Alkuun tiedonhankinnassa

Olipa sinulla edessä sitten opinnäytetyön kirjallisen osuuden tuottaminen tai joku muu kirjallinen työ esimerkiksi äidinkielen kurssille, sopivien lähteiden löytäminen voi olla joskus hankalaa.

Ota kokonaisuus hallintaan vilkaisemalla tiedonhankinnan vaiheet ja periaatteet kirjaston koostamasta tiedonhaun itseopiskelumateriaalista.

Varaa aika hakupajaan!​


kaipaatko apua tiedonhakuun

Voit varata kirjastosta ajan henkilökohtaiseen tiedonhaun ohjaukseen. Ohjaus on yleensä n. tunnin ja se voidaan pitää kätevästi etänä. Voit esittää varauslomakkeella toiveen ajasta, vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista. Ota ja hyödynnä!

Yhteyshenkilö