Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Hoitotyö: Etusivu

Alakohtaiset tiedonhakuoppaat | Oamk
 

Tervetuloa hoitotyön tiedonhakuoppaaseen

Opas on suunnattu Oulun ammattikorkeakoulun hoitotyön opiskelijoille. Hoitotyön tiedonhakuoppaan avulla pääset käsiksi oman alasi elektronisiin ja painettuihin aineistoihin.  Käytössäsi ovat Oulun yliopiston kirjaston palvelut sekä Oulussa että Oulaisissa. Katso toimipisteiden yhteystiedot täältä >>

 

<none>

Mistä apua hakusanoihin?

Ennen tiedonhakua kannattaa miettiä, mitkä käsitteet liittyvät aiheeseen. Tärkeimpiä hakusanojen lähteitä ovat aineiston sisällön kuvailuun käytetyt asiasanastot. Myös sanakirjoja kannattaa hyödyntää.

E-aineistojen etäkäyttö

​Kirjaston hankkimaa e-aineistoa on mahdollista käyttää myös Oamkin verkon ulkopuolelta, esimerkiksi kotoa tai työpaikalta. Käyttö on mahdollista vain Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.
 

Lähteet hukassa? Informaatikko auttaa

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat sopia kirjaston henkilökunnan kanssa henkilökohtaisen tiedonhaun ohjausajan. Kerro varauksen yhteydessä omasta tiedontarpeestasi ja toiveistasi ohjauksen suhteen.