Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Suun terveydenhuolto: Opinnäytetyö

Alakohtaiset tiedonhakuoppaat | Oamk

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. Oamkin opinnäytetöitä on julkaistu sähköisenä Theseuksessa vuodesta 2010 lähtien. Osa opinnäytetöistä on tallennettu intraan ja ne löytyvät kirjaston Oula-Finna -kokoelmatietokannan kautta. 

 

 <none>

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

  1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "Hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.      

 

Finnassa pystyy rajaamaan hakutulokset pelkästään väitöskirjoihin.

 

Yliopistojen julkaisuarkistoja

 

Kotimaisia

 

Ulkomaisia

Opas valmistuvalle

Tästä oppaasta löydät ohjeet koskien opinnäytetyön syöttämistä Theseukseen.

Oppaan linkkien kautta löydät myös muut Oamkista valmistumiseen liittyvät sivustot ja lomakkeet.

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyön tekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat saada max. 5 ilmaista kaukolainaa kotimaasta, jos oppilaitos maksaa ne. Tällöin heidän tulee pyytää lupa opinnäytetyön ohjaajalta. Tilausta tehdessä valitaan tilauslomakkeessa kohta "Maksava laitos / yritys" ja kirjoitetaan kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite": Oamk. 

Tutkimusmenetelmien verkkokäsikirja

Mendeley-viitteidenhallintaohjelma

           

Mendeley on ilmainen viitteidenhallintaohjelma. Mendeleytä voi käyttää sekä omalle koneelle asennettavan käyttöliittymän että webin kautta. 

Uusimpia suun terveydenhuollon opinnäytetöitä Oamkissa

Loading ...

Kaipaatko apua tiedonhaussa?

Opinnäytetyötä tekemässä ja tiedonhaku tökkii? Hakusanat hukassa? Asioiden kanssa ei tarvitse painia yksin, vaan voit varata ajan hakupajaan. Hakupaja on henkilökohtainen tiedonhaunohjaus keskittyen noin tunnin verran juuri sinun aiheeseesi. Varaa aika hyvissä ajoin ennen toivomaasi ajankohtaa oheisen linkin kautta: