Skip to main content

Suun terveydenhuolto: Opinnäytetyö

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. Oamkin opinnäytetöitä on julkaistu sähköisenä Theseuksessa vuodesta 2010 lähtien. Osa opinnäytetöistä on tallennettu intraan ja ne löytyvät kirjaston Oula-Finna -kokoelmatietokannan kautta. 

 

 

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

  1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "Hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.      

 

 

Yliopistojen julkaisuarkistoja

 

Kotimaisia

 

Ulkomaisia

Kaipaatko apua tiedonhaussa?

Kaipaatko apua tiedonhaussa?

Opinnäytetyötä tekemässä ja tiedonhaku tökkii? Hakusanat hukassa? Asioiden kanssa ei tarvitse painia yksin, vaan voit varata ajan hakupajaan. Hakupaja on henkilökohtainen tiedonhaunohjaus keskittyen noin tunnin verran juuri sinun aiheeseesi. Varaa aika hyvissä ajoin ennen toivomaasi ajankohtaa oheisen linkin kautta: 

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat tilata maksuttomia kaukolainoja kotimaasta. Opinnäytetyön ohjaajan hyväksymiä maksuttomia tilauksia voi tehdä enintään viisi / opinnäytetyö. 

RefWorks-viitteidenhallintaohjelma

RefWorks on lähdeviitteiden hallintaohjelma. Sen avulla saat pidettyä lähdeviitteesi tallessa ja voit siirtää eri tietokannoista löydettyjä lähteitä automaattisesti RefWorksiin talteen. RefWorksiin tallennetuista lähteistä saat tehtyä helposti lähdeluettelon opinnnäytetyöhösi tai muihin kirjallisiin töihisi.

Uusimpia suun terveydenhuollon opinnäytetöitä Oamkissa

Loading ...