Tietojenkäsittelytieteiden, elektroniikan, tietoliikenne- ja tietotekniikan tiedonhakuopas: Tutkimus

Tutkijoiden ja yliopistojen arviointi

Tutkijan näkyvyys

Tutkijaprofiilit

Luodessaan tutkijaprofiilin tutkija saa henkilökohtaisen tunnisteen, jonka alle hän voi kerätä omat julkaisunsa.

Tutkijaverkostot

Tutkimusrahoittajatietokantoja

Kuinka valitsen artikkelilleni oikean lehden?

Useimmiten kannattaa aloittaa näillä keinoilla:

• Lue mahdollisimman paljon artikkeleja omasta aihealueestasi ja kerää ylös ne julkaisut, joissa parhaimmat artikkelit ovat julkaistu
  • Kysy neuvoja kokeneemmilta kolleegoiltasi
  • Kysy neuvoja kirjaston informaatikoilta. Tutustu myös Tieteellisen lehden valintaoppaaseen.

Lisäksi voit kokeilla seuraavia työkaluja oikean lehden valintaan

Oulun yliopiston ja muiden suomalaisten korkeakoulujen julkaisutietoja

Uusimmat julkaisut Jultikassa (Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta)

Tutkimusdata

Oulun yliopiston tietohallinto tarjoaa tutkimusryhmien suurien aineistojen tallennuksia varten levytilaa. Lisätietoa Notiossa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön kustantamia keskitettyjä palveluja

Muita tutkimusdatapalveluja: