Siirry pääsisältöön

Sähkö- ja automaatiotekniikka: Etusivu

Tervetuloa sähkö- ja automaatiotekniikan tiedonhakuoppaaseen

 

Näille sivuille on koottu linkkejä, aineistoja ja opastusta sähkö- ja automaatiotekniikan tiedonlähteisiin. Toivomme, että sivusto palvelee alan opiskelijoita ja muita tiedon tarvitsijoita mahdollisimman hyvin. Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kehitysehdotuksia sivuston sisältöön liittyen.

Kirjastopalvelut oamkilaisille tarjoaa
Oulun yliopiston kirjasto

 

Pikaopas kirjaston käyttämiseen

Oulun kirjastot ovat kaikille avoimia, Oulaisten oppimiskeskus palvelee ainoastaan Oamkin opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Kirjastokortti on esitettävä aina lainaamisen yhteydessä.

Sama kortti käy kaikissa Oulun yliopiston kirjaston toimipisteissä. Lainat voi palauttaa mihin tahansa kirjaston toimipisteiseen riippumatta siitä, mistä aineisto alun perin on lainattu.

Aineistojen tarkat laina-ajat näet Oula-Finnasta

  • Yleiskokoelma: 4 viikkoa
  • Kurssikirjakokoelma: 2 viikkoa
  • Lehdet: 2 viikkoa
  • CD-levyt: vaihtelee kirjastoittain
  • Nuotit: 4 viikkoa
  • DVD-aineisto: 2 viikkoa
  • Käsikirjastoaineisto yö- ja viikonloppulainoja

Lainoja on mahdollista uusia, mikäli lainoihin ei kohdistu varauksia. Videotallenteiden uusimiskäytäntö vaihtelee kirjastoittain.

Lainat voi uusia Oula-Finnassa tai Tuudossa.

Lainat voi uusia myös kirjastossa, puhelimitse tai sähköpostitse (yhteystiedot). Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kirjastokortin numerolla.

Lainassa olevaan aineistoon voi tehdä varauksen Oula-Finnassa tai kirjaston asiakaspalvelupisteissä. Saatavana olevaa aineistoa voi myös pyytää noudettavaksi toimipisteestä toiseen. Varaaminen on maksutonta.

Saapuneista varauksista lähetetään ilmoitus sähköpostitse.

Oamkin opiskelijat voivat hankkia kirjastokortin Tuudo-mobiilisovelluksen kautta. Kirjastokortti on esitettävä lainauksen yhteydessä.

Hankkiessasi kirjastokortin sitoudut noudattamaan kirjaston lainaus- ja käyttösääntöjä. Kirjastokortti on henkilökohtainen. Olet vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Vahingoittuneesta tai palauttamattomasta aineistosta peritään hinnaston mukainen korvaus.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kirjastoon!

Sähkö- ja automaatiotekniikan Top tiedonlähteitä

Lähteet hukassa? Informaatikko auttaa

Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat sopia kirjaston henkilökunnan kanssa henkilökohtaisen tiedonhaun ohjausajan. Ohjaus kestää noin tunnin. Kerro varauksen yhteydessä omasta tiedontarpeestasi ja toiveistasi ohjauksen suhteen.

Yhteystiedot

Tietopalvelun sähköpostiosoite:

informationservice(at)oulu.fi

Yhteyshenkilö:

Tomi Pelkonen
Informaatikko

tomi.pelkonen@oulu.fi

Puh. 0294 483550