Skip to main content

Legacy RefWorks: Lähdeluettelon tekeminen

Lisätietoa

Lähdeluettelo

Voit luoda haluamasi tyylisen lähdeluettelon Bibliography-valikon Create-toiminnon avulla muokkaamatta samalla käsikirjoitusta. Lähdeluettelon voi tehdä joko koko tietokannasta tai jostakin tietystä kansiosta.

Voit käyttää tätä toimintoa valmiin lähdeluettelon tekemiseen ja tarkistamiseen. Näin saat myös helposti liitettyä copy/pastaamalla lähdeluettelon käsikirjoitukseesi.

 

Lähdeluettelon luominen:

1. Valitse Bibliography-valikosta Create-toiminto

2. Valitse haluamasi viittauskäytäntö Output Style -vetovalikosta. Jos tarvitsemaasi tyyliä ei ole valikossa, siirrä se suosikeihin Output Style Managerissa.

3. Klikkaa Format a Bibliography from a List of References.

4. Valitse lähdeluettelon formaatti.

5. Reference to Include -kohdassa valitse kansiot, joiden lähteistä haluat luettelon.

6. Napsauta Create Bibliography -painiketta.

7. Noudata selaimesi ohjeita ja muista lopuksi tallentaa dokumetti.

Huomioi: Viittauskäytäntö (output style) määrittää lähdeluettelon lopullisen ulkoasun. Jos lähdeluettelon järjestys pohjautuu käsikirjoituksen viittausjärjestykseen, tässä tapauksessa lähdeluettelo järjestyy ensimmäisen tekijän mukaan. 

Sähköposti: Lähdeluettelon pystyy lähettämään myös sähköpostiin. Oletussähköpostiosoitteena on RefWorks-tilin osoite. Voit muuttaa sen kirjoittamalla uuden osoitteen oletusosoitteen päälle. Voit lähettää lähdeluettelon vain yhteen sähköpostiosoitteeseen kerrallaan.

Videotutoriaali: lähdeluettelon tekeminen