Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Legacy RefWorks: Lähdeluettelon tekeminen

Lisätietoa

Lähdeluettelo

Voit luoda haluamasi tyylisen lähdeluettelon Bibliography-valikon Create-toiminnon avulla muokkaamatta samalla käsikirjoitusta. Lähdeluettelon voi tehdä joko koko tietokannasta tai jostakin tietystä kansiosta.

Voit käyttää tätä toimintoa valmiin lähdeluettelon tekemiseen ja tarkistamiseen. Näin saat myös helposti liitettyä copy/pastaamalla lähdeluettelon käsikirjoitukseesi.

 

Lähdeluettelon luominen:

1. Valitse Bibliography-valikosta Create-toiminto

2. Valitse haluamasi viittauskäytäntö Output Style -vetovalikosta. Jos tarvitsemaasi tyyliä ei ole valikossa, siirrä se suosikeihin Output Style Managerissa.

3. Klikkaa Format a Bibliography from a List of References.

4. Valitse lähdeluettelon formaatti.

5. Reference to Include -kohdassa valitse kansiot, joiden lähteistä haluat luettelon.

6. Napsauta Create Bibliography -painiketta.

7. Noudata selaimesi ohjeita ja muista lopuksi tallentaa dokumetti.

Huomioi: Viittauskäytäntö (output style) määrittää lähdeluettelon lopullisen ulkoasun. Jos lähdeluettelon järjestys pohjautuu käsikirjoituksen viittausjärjestykseen, tässä tapauksessa lähdeluettelo järjestyy ensimmäisen tekijän mukaan. 

Sähköposti: Lähdeluettelon pystyy lähettämään myös sähköpostiin. Oletussähköpostiosoitteena on RefWorks-tilin osoite. Voit muuttaa sen kirjoittamalla uuden osoitteen oletusosoitteen päälle. Voit lähettää lähdeluettelon vain yhteen sähköpostiosoitteeseen kerrallaan.

Videotutoriaali: lähdeluettelon tekeminen