Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

New RefWorks: Yleistä

Uusi RefWorks

RefWorksista on julkaistu kokonaan uusi versio - New RefWorks.

HUOM! Ennen siirtymistä uuteen versioon ota huomioon, että:

  • Vanhalla versiolla luotuja Word-dokumentteja ei voi päivittää uudella versiolla. Älä siis siirry uuteen versioon, jos sinulla on keskeneräinen kirjoitustyö. Vanha versio (Legacy) on käytettävissä niin pitkään kuin Oulun yliopistolla on RefWorks-tilaus voimassa. Lisätietoa löydät RefWorksin sivuilta.
    RefWorks Legacy -opas
  • Oulun yliopiston räätälöidyt tyylit (mm. tutkinto-ohjelmien omat tyylit) eivät ole käytettävissä uudessa versiossa, ja voit joutua muokkaamaan tyylin itse.
  • Oulun ammattikorkeakoulun opinnäytetyylit ovat käytettävissä uudessa versiossa.

Uuteen versioon luodaan uudet tunnukset, joten voit käydä tutustumassa siihen, vaikka käyttäisit vielä vanhaa versiota. Uuteen versioon voi tuoda (import) vanhan version viitteet.

Vinkki: käytä uudessa ja vanhassa versiossa eri salasanaa, jotta voit kirjautua molemmilla Wordin Write'N'Cite-työkaluun.

Mitä RefWorks on?

New Refworks -ohjelmalla voidaan:

  • luoda henkilökohtainen onlinetietokanta
  • jakaa viitteitä käyttäjien kesken
  • kirjoittaa lähdeviitteet tekstiin
  • tehdä lähdeluettelo.

Alumni-ohjelma

RefWorksin käyttöoikeus säilyy valmistumisen tai työpaikan vaihtamisen jälkeen niin kauan kuin Oulun yliopistolla on tilaus palveluun. Päivitä RefWorks-profiiliasi vaihtamalla asetuksissa käyttäjätyypiksi (role) Alumnus/Alumna. Vaihda samalla yliopiston sähköpostiosoite käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Tarvitsetko apua?

RefWorksin asiakastuki: support@refworks.com
Tietopalvelun yhteystiedot 

APA-ohjeita