Hoitotyö: Opinnäytetyö

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa.

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "Hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat tilata maksuttomia kaukolainoja kotimaasta. Opinnäytetyön ohjaajan hyväksymiä maksuttomia tilauksia voi tehdä enintään viisi / opinnäytetyö. Tee kaukopalvelupyyntö >>

Metodix - metoditietämystä kaikille

"Tutkimisen taito ja tiedon hankinta”, ns. Anttilan aineisto on useita satoja sivuja laaja menetelmäkäsikirja. Menetelmäkäsikirjan avulla pyritään osoittamaan, mistä ja miten tietoa etsitään ja käsitellään. Aineistoa on mahdollista kuvitella eräänlaisena ”tarjottimena”, josta voidaan valita erilaisiin tutkimusongelmiin kulloinkin parhaiten soveltuva lähestymistapa tai -tavat.

RefWorks-viitteidenhallintaohjelma

RefWorks on lähdeviitteiden hallintaohjelma. Sen avulla saat pidettyä lähdeviitteesi tallessa ja voit siirtää eri tietokannoista löydettyjä lähteitä automaattisesti RefWorksiin talteen. RefWorksiin tallennetuista lähteistä saat tehtyä helposti lähdeluettelon opinnnäytetyöhösi tai muihin kirjallisiin töihisi.

Yliopistojen julkaisuarkistoja

Kotimaisia