Siirry pääsisältöön

Hoitotyö: Opinnäytetyö

Alakohtaiset tiedonhakuoppaat | Oamk

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Voit tilata maksuttomia kaukolainoja, jos tarvitset aineistoa Oamkin opinnäytetyötäsi varten. Valitse tilauslomakkeessa maksajaksi "Maksava laitos / yritys" ja kirjoita "Oamk" kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite". Ilmoita myös lomakkeen Muita tietoja -kohdassa, että aineisto tulee opinnäytetyötäsi varten. Mainitsethan myös opinnäytetyösi ohjaajan. Voit tilata enintään viisi maksutonta lainaa kotimaasta tai Pohjoismaista. Lainat voivat olla kirjalainoja tai artikkelikopioita. Lisätietoa kaukopalvelusta >>

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa. 

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

  1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "Hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.      

 

Finnassa haun voi rajata opinnäytetöihin  Aineistotyyppi-valikon alta

 

Yliopistojen julkaisuarkistoja

Kotimaisia

Ulkomaisia

Metodix - metoditietämystä kaikille   

"Tutkimisen taito ja tiedon hankinta”, ns. Anttilan aineisto on useita satoja sivuja laaja menetelmäkäsikirja. Menetelmäkäsikirjan avulla pyritään osoittamaan, mistä ja miten tietoa etsitään ja käsitellään. Aineistoa on mahdollista kuvitella eräänlaisena ”tarjottimena”, josta voidaan valita erilaisiin tutkimusongelmiin kulloinkin parhaiten soveltuva lähestymistapa tai -tavat.

Ohjeita opinnäytetyöntekijälle ja valmistuvalle

Kirjallisuuskatsaukset

Miten teet systemaattista tiedonhakua aiheestasi? Miten muodostat kattavan ja tarkan hakulauseen? Mihin tietokantoihin kohdistaa haku? Miten dokumentoida haku siten, että se on toistettavissa? Näihin kysymyksiin on vinkkejä Systemaattisen tiedonhaun oppaassa.

 

   

Tiedonhaun itseopiskelumateriaali

 

     

Mendeley-viitteidenhallintaohjelma

           

Mendeley on ilmainen viitteidenhallintaohjelma. Mendeleytä voi käyttää sekä omalle koneelle asennettavan käyttöliittymän että webin kautta.