Hoitotyö: Opinnäytetyö

Alakohtaiset tiedonhakuoppaat | Oamk

Maksuttomia kaukolainoja opinnäytetyöntekijöille

Opinnäytetyötä tekevät Oamkin opiskelijat voivat saada max 5 ilmaista kaukolainaa kotimaasta, jos oppilaitos maksaa ne. Tällöin heidän tulisi pyytää lupa opinnäytetyön ohjaajalta. Tilausta tehdessä valitaan tilauslomakkeessa kohta "Maksava laitos / yritys" ja kirjoitetaan kohtaan "Kustannuspaikka / laskutusosoite": Oamk.

Hae ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä Theseuksesta

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä julkaisuja verkossa.

Hae opinnäytteitä Finnasta

Finna.fi -palvelun kautta voi hakea yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä. Opinnäytteitä voi hakea sanahaulla tai selata korkeakouluittain Organisaatio-valinnan avulla.

1. Siirry Finnaan.
  2. Syötä hakusanat ja klikkaa "Hae".
  3. Valitse Aineistotyyppi-valikosta "opinnäyte".
  4. Voit rajata hakua esim. väitöskirjoihin.

Metodix - metoditietämystä kaikille

"Tutkimisen taito ja tiedon hankinta”, ns. Anttilan aineisto on useita satoja sivuja laaja menetelmäkäsikirja. Menetelmäkäsikirjan avulla pyritään osoittamaan, mistä ja miten tietoa etsitään ja käsitellään. Aineistoa on mahdollista kuvitella eräänlaisena ”tarjottimena”, josta voidaan valita erilaisiin tutkimusongelmiin kulloinkin parhaiten soveltuva lähestymistapa tai -tavat.

Ohjeita opinnäytetyöntekijälle ja valmistuvalle

RefWorks-viitteidenhallintaohjelma

RefWorks-viitteidenhallintaohjelman sopimus päättyy 31.12.2021.

RefWorks on lähdeviitteiden hallintaohjelma. Sen avulla saat pidettyä lähdeviitteesi tallessa ja voit siirtää eri tietokannoista löydettyjä lähteitä automaattisesti RefWorksiin talteen. RefWorksiin tallennetuista lähteistä saat tehtyä helposti lähdeluettelon opinnnäytetyöhösi tai muihin kirjallisiin töihisi.

Yliopistojen julkaisuarkistoja

Kotimaisia