Laturi-opas

Opinnäytetyöhön liittyvät henkilöt

Pääohjaajan ja mahdollisten muiden ohjaajien kutsuminen:

Opinnäytetyön aloittamisen jälkeen sinun tulee kutsua opinnäytetyöllesi pääohjaaja. HUOM! Kandintöillä ei ole erikseen pääohjaajaa. Ennen Laturiin kutsumista on hyvä sopia opinnäytetyön ohjauksesta etukäteen, jos ohjaajaa ei ole muuten nimetty sinulle. Opinnäytetyöllä voi olla vain yksi pääohjaaja. Pääset kutsumaan pääohjaajan “Kutsu pääohjaaja”-painikkeella. Painike avaa sivun, jonka hakukoneella voit hakea ja valita Oulun yliopiston opetushenkilökunnasta henkilön, jolle kutsu lähetetään. Kun olet valinnut henkilön ja lähettänyt kutsun, saa valittu henkilö kutsun työsähköpostiinsa. 

Pääohjaajaksi kutsuttu henkilö voi kirjauduttuaan järjestelmään hyväksyä tai hylätä lähettämäsi kutsun. Jos henkilö hyväksyy kutsun, tulee tästä sinulle ja opinnäytetyösi hyväksyjälle tieto sähköpostitse. Jos henkilö hylkää kutsun, saat ilmoituksen sähköpostiisi ja sinun tulee kutsua opinnäytetyöllesi uusi pääohjaaja. 

Opinnäytetyöllä voi olla pääohjaajan lisäksi myös muita ohjaajia. Voit kutsua lisää ohjaajia opinnäytetyöllesi "Kutsu ohjaaja"-painikkeella. samalla tavalla kuin kutsuit pääohjaajankin. Kutsuttava muu ohjaaja ei voi olla jo opinnäytetyön pääohjaaja. 

 

Tarkastajat ja hyväksyjät:

Opiskelijan roolissa kutsut opinnäytetyöllesi pääohjaajan ja mahdolliset muut ohjaajat. Tarkastajien kutsumisesta vastaa pääohjaaja. Jokaiselle tutkinto-ohjelmalle on nimetty hyväksyjä(t), jotka liitetään opinnäytetyöprosessiin automaattisesti. HUOM! Kandintöissä ohjaaja on automaattisesti työn tarkastaja ja hyväksyjä.

UKK - Opinnäytetyöhön liittyvät henkilöt

Opinnäytetyöni pääohjaaja on vaihtunut. Kuinka saan lisättyä työlleni uuden pääohjaajan?

Ota yhteys Laturin asiakastukeen.