Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tietokantojen oppaat: MustRead

Keskeisimpien Oulun yliopistossa käytössä olevien tietokantojen pikaoppaat

MustRead


Kirjasto on hankkinut organisaatiotilauksen yhteiskunnalliseen verkkolehteen, MustReadiin. MustRead on uusi aikakauslehtityyppinen digimedia, joka käsittelee politiikkaa ja yhteiskuntaa. 

Näin pääset lukemaan MustReadia:

● Mene osoitteeseen https://www.mustread.fi/rekisteroidy/ ja syötä kenttään Oulun yliopiston sähköpostiosoitteesi (oulu.fi- tai student.oulu.fi-päätteinen sähköpostiosoite).

● Seuraavalla sivulla syötä loput tietosi ja paina Lähetä. Voit käyttää mitä salasanaa haluat, kunhan se on riittävän voimakas.

● Saat sähköpostiisi varmistusviestin, klikkaa siinä olevaa linkkiä.

● Nyt tilisi on rekisteröity ja sinut on kirjattu sisään sillä laitteella, jolla klikkasit linkkiä. Jos haluat käyttää jotain muuta laitetta, toista selainta tai mobiilisovellusta, kirjaudu käyttämällä Oulun yliopiston sähköpostiosoitettasi ja rekisteröinnin yhteydessä syöttämääsi salasanaa.

Voit rekisteröitymisen jälkeen ladata MustReadin mobiilisovelluksen Android- tai iOS-puhelimille. Sovellus helpottaa mobiilikäyttöä.