Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Acta Universitatis Ouluensis -opinnäyteopas: Myynti ja lisäpainokset

Myynti ja lisäpainokset

Myynti

Oulun yliopisto myy kirjapainon verkkokaupan kautta monografiaväitöskirjoja ja osajulkaisut sisältäviä väitöskirjoja, joilla on myyntilupa. Tekijä toimittaa julkaisupalveluihin luvat, jotka tarvitaan luvanvaraisen aineiston myyntiä varten. Osajulkaisut sisältävän väitöskirjan myyntiä varten tekijä toimittaa myös kustantajien myyntiä koskevat luvat. Kustantajille lähetettävissä lupapyynnöissä mainitaan, että osajulkaisut sisältävää väitöskirjaa myydään enintään 30 kappaletta ja että osajulkaisut eivät sisälly verkkoversioon (ks. lupapyyntömalli myyntiä varten).

 

Lisäpainokset ja muutokset

Jos julkaisusta otetaan myöhemmin lisäpainoksia, niihin ei enää tehdä korjauk­sia; myöskään elektronista versiota ei myöhemmin muuteta. Jos väittelijä on liittänyt painettuun kirjaan ennen väitöstilaisuutta erillisen korjaussivun, hän voi halutessaan lähettää sen toimitukseen, ja sivu linkitetään väitöskirjan kotisivuun.

 

Taittopalvelu ja hintalaskuri

 

Koristekuva