Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Acta Universitatis Ouluensis -opinnäyteopas: Kustannusten jakaantuminen

Kustannusten jakaantuminen

Ilmaisjakelukappaleet

Acta-sarjassa julkaistavista väitöskirjoista Oulun yliopisto mak­saa pakolliset 15 ilmaisjakelukappaletta ja lisäksi tekijälle 15 kirjaa eli yhteensä 30 kappaletta. Kolmesta väittelijän kirjasta paino tekee väitöstilaisuutta varten kansiokappaleet, jotka yliopisto maksaa.

Lisäkappaleet

Väittelijä maksaa tilaamansa lisäkappa­leet, samoin kuin esimerkiksi värisivujen kustannukset ja mahdollisesti ostamansa taittopalvelun. Jos kyse ei ole väitöskirjasta, tekijätaho maksaa 12 ilmaisjakelukappaletta.

Lisäkappaleiden hintaan vaikuttaa kirjan sivumäärä. Alustavan hinnan voi laskea hintalaskurilla. Tarkempaa tietoa lisäkappaleiden ja taiton hinnasta saa kirjapainosta. Jos jokin muu taho osallistuu lisäkappaleiden kustannuksiin, tästä on ilmoitettava PunaMusta-kirjapainon laskuttajalle hyvissä ajoin.

 

 

 

 

Korvaus väitöskirjan Acta-sarjan ulkopuolella julkaisevalle