Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Acta Universitatis Ouluensis -opinnäyteopas: Käsikirjoituksen taitto

Käsikirjoituksen taitto

Tekijä voi taittaa käsikirjoituksen itse Acta-sar­jan edellyttämään lopulliseen muotoon käyttämällä valmiita mallipohjia (Word). Helpoin tapa on käyttää Wordille tehtyä esitäytettyä kirjoituspohjaa, joka sisältää esimerkkejä ja mallitekstejä.

Vaihtoehtoisesti tekijä voi ostaa väitöskirjan taiton tai taiton viimeistelyn. Taiton yhteystiedot ja hinnoittelu esimerkiksi PunaMustassa löytyvät tarjouslaskurin kohdasta Lisätietoja. Käsikirjoitustiedostot on lähetettävä painoon taitettavaksi vähintään kahdeksan viikkoa ennen väitöstä.

Tekijä lähettää taittamansa tai painossa taitetun työn Word-tiedostona 5 viikkoa ennen väitöspäivää acta.toimitus(at)oulu.fi. Kun tiedostoon on tehty tietyt tekniset muutokset, toimitus lähettää sen PDF-muodossa tarkistettavaksi sekä tekijälle että sarjatoimittajalle.

Koristekuva