Siirry pääsisältöön

Acta Universitatis Ouluensis -opinnäyteopas: Jakelu

Jakelu

Acta-sarjan väitöskirjojen pakolliset jakelukohteet ja määrät

1. yliopiston kirjasto, 3 kpl
2. sarjatoimittaja, 1 kpl
3. tiedekunta 2 kpl
4. vapaakappaleet, 6 kpl
YHT. 12 kpl

 

Virastomestarit lähettävät suoraan PunaMusta-kirjapainosta heille postitetut Actan väitöskirjat yliopiston sisäisessä postissa kirjastoon, sarjatoimittajalle ja tiedekuntaan (kohdat 1–3). Kirjapaino lähettää vapaakappaleet (kohta 4) Kansalliskirjastoon.

Lisäksi virastomestarit lähettävät tekijälle sähköpostilla ilmoituksen, kun hän voi hakea Linnanmaan keskusaulasta 18 väitöskirjaa. Yhden näistä kirjoista eli riiputuskappaleen tekijä vie 7 vuorokautta ennen väitöstilaisuutta julkisesti esille Tieteen puuhun. Hän toimittaa myös 2 kpl omaan yksikköönsä, jaokseen, osastoon tai vastaavaan, jos se oman tiedeyhteisön käytäntö. Tekijälle itselleen jää 15 ilmaiskappaletta, joista 3 on samettikantisissa kansioissa väitöstilaisuutta varten.

 

Muiden Acta-sarjan julkaisujen pakolliset jakelukohteet ja määrät

1. yliopiston kirjasto, 3 kpl
2. sarjatoimittaja, 1 kpl
3. vapaakappaleet, 6 kpl
4. yksikön, osaston, jaoksen tms. kappaleet, 2 kpl
YHT. 12 kpl

 

Väitöskirjojen lisäksi Acta-sarjassa julkaistaan myös muita kirjoja. Virastomestarit lähettävät PunaMustan heille suoraan postittamista Actan kirjoista yliopiston sisäisessä postissa kohtien 1–2 kirjat. Kirjapaino lähettää vapaakappaleet Kansalliskirjastoon. Tämän lisäksi virastomestarit lähettävät tekijälle sähköpostilla ilmoituksen, kun hän voi hakea keskusaulasta tilaamansa kirjat ja toimittaa niistä tarvittaessa 2 kpl omaan yksikköönsä, jaokseen, osastoon tai vastaavaan.

Acta-sarjan ulkopuolella julkaistun väitöskirjan jakelu

Koristekuva