Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Acta Universitatis Ouluensis -opinnäyteopas: Painaminen PunaMustan kirjapainossa

Painaminen PunaMustan kirjapainossa

Julkaisut painetaan PunaMusta Oy:n kirjapainossa. Sarjatoimittajan tapaamisen jälkeen, kun mahdolliset korjaukset on tehty ja työ lopullisesti hyväksytty, tekijän on ilmoitettava yhteystietonsa PunaMustaan ja sovittava painoaikataulusta.

Paino saa painaa kirjan vasta saatuaan sarjatoimittajalta allekirjoite­tun julkaisusopimuksen ja tekijän luvan. Paino saa tarvittavat tiedostot suoraan toimituksesta. Painatukseen on varattava riittävästi aikaa eli vähintään kaksi viikkoa. Väitöskirjan on oltava painettuna ja julkisesti esillä seitsemän päivää ennen väitöspäivää.

Jos kirjaan tulee värisivuja, tekijän on sovittava siitä suoraan painon kanssa. Tekijä maksaa värisivut itse.

Ennen painamista PunaMusta tekee kirjasta oikovedoksen, joka lähetetään tekijän hyväksyttäväksi. Oikovedokseen voi tehdä vain selviä painoteknisistä ongelmista johtuvia korjauksia. Paino merkitsee julkaisusopimukseen, että tekijä on hyväksynyt kirjan painettavaksi, ja sen jälkeen lopullinen versio pai­netaan.

PunaMusta -kirjapaino

Asiakaspalvelu Vantaa
asiakaspalvelu.vantaa(at)punamusta.com
Puh. 010 230 8375

Taittopalvelut ja hintalaskuri